091124_5181

I helgen som kommer 27-29 mars är det Roadshow för Me&I över hela Sverige. Inte hela Sverige men de kommer att finnas runt om i detta avlånga land, på många olika orter. Luleå, Mora, Karlstad, Jönköping, Växjö och Lund mfl mfl.

Den 26 mars, dvs idag, släpps sommarkollektionen med 20 nya plagg för varmare dagar. Jag gillar verkligen tigertröjan. Sonen har redan de bruna 3/4-byxorna. Det är en jättesnygg kombination tycker jag.

Moln är ett klassiskt mönster hos Me&I och jag tycker att de är mycket fina, men vad gör man med en kille som hellre väljer tiger och lejon, eller traktor o formel 1? Man köper det istället. Det är bättre att tröjorna används än ligger i lådan.

091128_518

Helgen den 27-29 mars kommer vi att finnas runt om i landet för att möta er kunder. Välkommen att träffa oss och titta närmare på vår supercoola kollektion! Vi kommer att ha fina erbjudande ute på vår roadshow. Nya värdinnor som anmäler sig får en extra värdinnegåva och anmäler du dig som ny säljare får du 1000 kronor i avdrag på provkollektionen (ordinarie pris 5000 kronor, med specialerbjudandet 4000 kr). Dessutom har vi finfina utlottningar och alla barn som bär me&i-kläder får en liten gåva. Så kom och kalasa med oss!!

Bild: Från www.meandi.seenligt ök