omslag

Jag tänkte tipsa om att tidningen REKO som ges ut av KRAV nu har nr 2 ute i butikerna. Tidningar är helgmys, eller som idag när jag vabbar och gossen sover sig frisk efter magsjukan. Då är det härligt att ha några oläst magasin att ta till!

Innehåll:
Mat och dryck: Läs om matkreatören Monika Ahlbergs besök på Gunnebo slott och njut av bilderna från hennes och kocken Fredrik Adéns lyxiga vintermiddag.
Vi tipsar om helgens ekologiska viner och öl. Stort test av Systembolagets utbud.

Resor: Ta tåget Oslo, och kombinera skidåkning med stadsutflykter.
Om du trots allt tänker resa till solen: läs REKO nr 2 först! Vi inspirerar till schysstare vistelser i Thailand, Dominikanska och på Kreta.

Mode: Recycling är temat i vårt modereportage från mysiga 60-talsstugan. Second hand och retromode i skön mix.

Intervju: September är Sveriges nya musikexport. För REKO berättar hon om att satsa rätt och om att tacka nej vid de rätta tillfällena.

Samhälle: På havsbotten utanför Sundsvall ligger tusentals tunnor med kvicksilver och rostar. Vem tar ansvar för allt som dumpas i havet? + Översikt: så mår våra närmaste hav.

Bostad: De fann en ödegård i Ångermanland och rustade den till ett drömhus med bara naturliga material.

l_eco

Är det någon som har provat tidningen ECO-Queen? ECOqueen vann tidskriftspriset 2008 för Årets Nya Tidskrift.

Juryns motivering: ”Formen, bredden och kvalitén överraskar i detta målinriktade magasin som behandlar det ”rätta”, oavsett om det är hus eller ansiktskräm, och gör det med de modernaste och bästa verktygen. Attraktivt och välgjort kan det locka oss att leva gott och miljömedvetet  Eco Queen!”

Bild: Ett omslag från REKO och ett omslag ECO-queen.

Annonser