Känslan var att den inte var lika stor som tidigare. Saknade en hel del utställare men ett stort + för en del saker! Prova på aktiviteterna för barn o ungdomar var suverän. Äventyrliga föräldrar hade intressanta saker att komma med samt kul aktiviteter för medföljande barn. Så även friluftsfrämjandet. Sportdykarområdet var proffsigt och mycket trevliga människor pratade gärna om dykningen. Trevligast monter där hade Svenska Sportdykarförbundet.

bild-1721

Ola Skinnarmos föredrag om ”North East Passage 2009” ett måste samt andra godbitar. Köp gärna även boken om alla upptäckare genom tiderna – den är tokfin och här hemma slåss barnen om boken!

Passa på att köa Houdinikläder hos addnature som har mässpriser på Liquid skin, liquid tee eco (köpte jag) och power houdies. Stort urval av buffar och ullkläder från Janus och Troll fanns också. Mycket kläder faktiskt!

Men glöm inte alla fotomontrar – fantastiska bilder! Dessutom alla platser som var där och talade varmt om alla fördelar med just deras område. Skärgårdsstiftelsen stack ut tyckte jag!!

Trots känslan av ”litenhet” så är det en mässa väl värd ett besök!!

Bild: Vildmarksmässan press

Annonser