Som jag skrev tidigare så ska jag springa Springcross, den kortare banan, den 9 maj. Nedräkningen har verkligen börjat men jag är HEMSK! Helgen som gick löptränade jag båda dagarna och när söndagens runda var 1 min sämre än lördagens så kom hemskingen i mig fram – jag hatar att förlora – jag bara gör det – det är det som driver. Inte viljan att vinna – utan att jag vägrar förlora.

Nu har jag iallafall fixat till ett bra träningsprogram – med backträning och intervaller varvat med längre pass och styrka. Jag ska iallafall testa om jag blir bättre (och trevligare) av det! Det utgår ifrån var jag befinner mig just nu men med lite mer utmaningar! Blir längre pass eftersom också!

bild-146

Jag tänkte fortsätta rapportera om vägen till loppet – jag kommer vara toknervös men peppad! Förhoppningsvis ger det mersmak!

Har tänkt på det där med kläder – ju mer jag springer desto mer upptäcker jag nyttan av anpassade träningskläder. Kom hem fr gymmet där jag ff inte tycker det spelar så stor roll och bestämde mig för att springa en tokkort runda på 3 km så jag stack direkt, rätt svettig och i bomulls T-shirt under vindjackan (var + 6 grader) iiiiiiiii vad kallt!! Trots att jag sprang fort! Det var i och för sig rätt dumt av mig MEN det gav mig en tankeställare – jag som sprungit i kylan med ullunderställ, ett mycket tunt, under löpartightsen fr Houdini. DET har känts tokrätt och det har det verkligen varit också.

Till våren och försommarvärmen vet jag inte alls vad jag ska hitta på – Houdini Sportswear gillar jag massor så jag ska kika på sådant – vi får se!

Tips någon?

Annonser