Min favorit Kreativ Insikt kommer i februari med någon som jag tror skulle passa en hel del människor. Jag ska absolut investera i dessa vackra kort.

Jag tror på att man kan välja attityd till dagen och ibland behöver man lite hjälp på vägen!

bild-50

” En unik kortlek med 100 kort för dig som på ett enkelt sätt vill arbeta med din självkännedom, självkänsla och harmonin i vardagen. Ger möjlighet till ökad trygghet, större glädje och bättre relationer.

På varje kort finns texten Idag väljer jag att vara… eller Idag väljer jag att känna mig… och ett ord som beskriver en känsla, sinnesstämning eller egenskap. Korten hjälper dig att bli medveten om att du har makten att välja din sinnesstämning och din respons på det som händer dig i din vardag i smått och i livet i stort. Du blir också medveten om hur enormt många positiva egenskaper och sinnesstämningar som du faktiskt har tillgång till. Det är en styrka om du någon gång skulle tvivla på dig själv och dina resurser.”

Jag tycker om alla dessa hjälpmedel till självkännedom och utveckling och dessa smakfulla kort förstärker en positiv känsla och hjälper för att komma igång eller till djupare självkännedom om man använder sig av övningarna.

bild-52

Läs mer och se exempel på övning här

Bild och Citat: Kreativ Insikt.

Annonser