Det trillar in födelsedagsmail i inkorgen. Flera favoritbutiker firar födelsedagar och jubileum nu i november. Perfekt att förgylla regniga dagar med tycker jag*. Dessutom börjar det bli dags att tänka i julklappsbanor.

cosasbambu
EKOBO ecology and design är ett företag som arbetar med rättvis handel och där tillverkningen sker på ett miljövänligt sätt, företaget ansvarar för hela tillverkningskedjan och använder inga mellanhänder.

Först ut är Cosas som fyller 2 år. Tiden går fort när man har roligt, har det verkligen gått två år sedan portarna slogs upp för den mycket fina nätbutik, otroligt. Cosas firar med fraktfritt hela veckan. Det är fina erbjudanden och dessutom en gåva till alla som handlar den 13 november!!

Jippo nummer två är Addnature som firar 5 år, en butik 4 år, och en annan 1 år, och det blir ju 5 kan vi ju alla lätt räkna ut utan miniräknare! Här är det butiköverraskningar som gäller. De första 20 personerna som kommer in i någon av butikerna på fredag 14/11 kommer att få presenter och fina erbjudanden.

x_icebuggripmistress_s08
Bild: Icebug Gripmistress

* Dagtid arbetar vi naturligtvis men om man nu skulle ta en tidigt lunch och rusa iväg till Addnature, eller shoppa på Cosas framför datorn på kvällen, så förgyller det dagen i höstmörkret. Det var så jag menade!