Jag fick förmånen att prova Cultura ProBio. Det är en yoghurtshot med en otrolig massa goda bakterier som är bra för magen och resten av kroppen. Cultura ProBio är den första ekologiska yoghurtshoten i Sverige. Den kommer att finnas i butik från vecka 45, i smakerna hallon/blåbär och jordgubb/rött te. Jag provade hallon/blåbär och kan säga att det smakar mycket gott, mest hallon.

Nu kommer en koncentrerad välgörande nyhet från Arla. Det är Cultura ProBio, den första ekologiska yoghurtshoten på den svenska marknaden. Cultura ProBio är en koncentrerad yoghurt på 1 dl som bland annat innehåller den probiotiska mjöölksyrabakterien Lactobacillus casei F19, som har en dekomuneterad positiv effekt på vår tarmflora.

Hösten är här – och därmed högsäsong för snoriga näsor, retande hosta och rinnande ögon. Eftersom 70 procent av kroppens immunförsvar sitter i mag-tarmkanalen, är en mage i bra balans viktigt för ett välfungerande immunförsvar. Ett sätt att bidra till en mage i balans är att äta livsmedel med probiotiska mjölksyrabakterier, vilket flera olika studier visar(*1). Nu kommer Arla med en koncentrerad yoghurtshot på 1 dl, Cultura ProBio, som innehåller flera miljarder av de välgörande probiotiska mjölksyrabakterierna.

Under vecka 45 startar också Arla en ny sajt Cultura Vetenskapscentrum. Här kommer man att kunna läsa om probiotiska mjölksyrebakterier, dess effekter och nya studier. Läser mer på http://www.culturakunskap.se

Bild. Vox PR

Annonser