Jag är nyfiken på dessa två böcker av Kirsten Stendevad utgivna av 4good. Anmäler ni er till Moms in the City så får ni en av dem på köpet – so much to do – so little time – jag ska inte gå men min Co-writer Marie var sugen vet jag – kanske berättar hon om den!

Mamma – en karriärsfördel

”Vad du än har fått höra är dina barn INTE en bromskloss i karriären. Tvärtom! 2000-talets arbetsmarknad skriker efter de egenskaper vi får och förfinar genom att vara föräldrar. Kirsten Stendevad visar hur barn inte bara kan bli din största lycka privat utan även i yrkeslivet. Mamma – en karriärfördel riktar sig till dig som vill få ett helt liv med jobb och familj, oavsett om du är anställd eller driver eget företag.”

Den nya karriärpappan : den moderna pappans guide till äkta framgång

”Barn har alltid setts som ett hinder i karriären. Men i kunskapssamhället blir man inte belönad för att veta allt om SAP-R3 och Excel, utan för att kunna samarbeta, lösa oförutsedda problem, hantera kaos och vara kreativ. Det här är inget som du lär dig på universitetsutbildningen, men som du tränar på hemma med barn – varje dag. Den här boken handlar om mäns karriärer och om mäns föräldraskap. Och om hur dessa båda sidor inte är omöjliga att kombinera, utan tvärtom – om hur de kan berika varandra!”

Bild: Hemgjort av bilder fr Bokus

Annonser