Nu provar vi ännu en tjänst – Linas matkasse.

” Att få middagen planerad och placerad utanför dörren är lyx, vardagslyx. Ändå betalar du inte speciellt mycket mer för Linas Matkasse än vad du skulle gjort för en kasse som du jagat ihop själv i affären. Av de 729 kr som du kan välja att betala för en leverans kan du räkna med att ca 150 kronor går till kringkostnader. Det tror vi att du är beredd att betala. Att få hjälp med planeringen och slippa de energikrävande handlingarna är värt mycket!

Middagarna i Linas Matkasse är planerade av en dietist och ger en bra balans mellan kolhydrater, fett och protein. De innehåller en stor variation av råvaror eftersom det är det bästa sättet för din kropp att få i sig alla de vitaminer, mineraler och spårämnen som behövs för att du ska fungera optimalt. Du hittar inga konstgjorda sötningsmedel i matkassen och vi gör vårt bästa för att undvika ingredienser som innehåller tillsatser som färg och konserveringsmedel. Istället lägger vi fokus på att använda så naturliga och råvaror som möjligt.”

Såhär skriver Niklas som driver Linas matkasse:

”Idén föddes en dag när min fru, Malin hade haft bilen till jobbet. Efter att ha suttit en bra stund i bilkö stod hon till slut äntligen i hallen och undrade varför man inte bara kan sträcka ut handen vid något rödljus och få en färdigpackad matkasse i näven. Kan det vara så svårt? Kanske inte tänkte jag och tog idén vidare till något som skulle kunna funka i verkligheten.

Min syster Lina som är utbildad dietist och som har arbetat med kostplanering och matlagning åt de kräsnaste av alla, barn, hoppade genast på tåget. Vips så hade vi ett stycke prima LinasMatkasse.se”

Vi har tidigare testat Framtidens mat som fungerade aldeles utmärkt, nu är det Linas matkasse som testas – första leverans 20 okt och vi återkommer med betyg framöver!

Annonser