Vi på Ettbraliv, Jessica och Marie, ska gå på föreläsningen Eat Love Live, nästa vecka tisdagen den 16 september, följ med du också!!

Jobbresor, fotbollsträningar och annat höll på att ställa till det men viljan att gå vann och det känns verkligen jätteroligt att det ska bli av! Tänk om vi kunde få med oss ännu fler!? Superkul!

4good arrangerar denna föreläsning med fyra fantastiska kvinnor, förebilder som brinner av engagemang och kreativitet.

Kvällens program:
18.30 Start, Föreläsning med Renée Voltaire och Lisen Sundgren
19.30 Paus med mingel, ekologisk frukt, ekologiskt vin, bokförsäljning till specialpriser, utställare, erbjudanden
20.00 Föreläsning med Eva Lewenhaupt och Mia Lehndal
21.00 Slut.

Renée Voltaire – Tillsammans med sin syster Lotta revolutionerade Renée Voltaire kokböckerna för all framtid i Sverige. Från att ha varit trista receptsamlingar slog deras bildrika livsstilskokbok ned som en bomb i början av 90-talet. Hon har sedan dess skrivet fler böcker och vi har sett henne laga mat i TV och starta flera caféer och restauranter. Idag driver hon sin egen rörelse och egna varumärke. Under detta paraply samsas cateringverksamhet, det ekologiska produktsortimentet och förlagsverksamhet. Renée Voltaire har en matfilosofi och den bygger på att maten ska ge hälsa inte ta den ifrån oss. This girl is on a mission!

Mia Lehndal – Vem är du egentligen? Mia Lehndal ställer frågorna som berör. Hon är coachen som vågar gå på djupet. Hennes övertygelse är att vi måste börja i oss själva, att söka efter våra egna sanningar för att utvecklas och uppnå en förändring som varar. Hon är verksam som personlig coach och föreläsare . I våras utkom hennes bok Våga vara den du är – det är du som är originalet. Mia brinner för att peppa dig till att våga vara ett original istället för en kopia, det är här som du återfinner din lust och kreativitet. Det är här du blir den du är!

Eva Lewenhaupt – Eva Lewenhaupt är copywritern som efter femton år i reklambranschen sade upp sig för att grunda Yogayama, yogacentret med fokus på yoga, ekologisk mat och vägörande behandlingar. Förra året lämnade hon företaget för att bland annat fokusera på föreläsningar och den kommande boken Yogaliv – åtta steg till ett liv i lätthet. Det löser sig! Enligt Eva är yoga så mycket mer än att ”stå på huvudet”, hon menar att yogan ger en rad verktyg som väcker och ger plats åt ditt riktiga jag. Från detta perspektiv kan du sedan fatta beslut som är både medvetna och lösningsorienterade.

Lisen Sundgren – Efter många års tillvaro på New Yorks teaterscen fick Lisen nog av storstaden. Under återhämtningen i Sverige fick hon upp ögonen för naturens och örternas läkande kraft – och började arbeta på Rosendals trädgård, där hon var fast anställd där i elva år. Under tiden utbildade hon sig till örtläketerapeut och homeopat. Idag driver hon det ekologiska hudvårdsmärket Lisen Organics och är aktuell med boken Lisens Örtspa.

Tid: Tisdagen 16 september 2008, 18.30–21.00.
Plats: Rival, Mariatorget 3, Stockholm
Pris: 345 kr inkl moms för privatperson. 445 exkl moms för företag.
I priset ingår helkväll med föreläsning och vin och mingel i pausen. Det blir också utlottningar och överraskningar!

Det finns platser kvar! Det är dock så pass nära inpå att det inte hinns med att skicka några biljetter varför man får betala vid entrén. Obs cash is king, dvs endast kontantbetalning!

Nu när jag skriver om det känns det ännu roligare! Åh vad kul det ska bli! Hoppas att vi ses!!

Bilder: 4good.se

Annonser