Jag vill tipsa om att tidningen Hennes gör ett ekonummer denna månad. Ett nummer som ger eko som de uttrycker det!

Rädda världen med en fika
Vi har lyft fram några av all de unga kreativa kvinnor som kombinerar smart business med rädda-världen-tänk. Kvinnorna bakom coffeeshop-kedjan Barista, tjejen som startade ett eget Eko-varuhus i Stockholm och New York och doldisarna som jobbar i det tysta med nya smarta uppfinningar. Miljö-karriär är den nya trenden.

Modemedveten
Vår moderedaktör hade inga svårigheter att välja coola, smarta och genomtänkta ekologiska plagg som skapas av både unga nya stjärnskott och de stora etablerade kedjorna.

hennes-modeller visar vintage
Våra populära läsar-modeller hittade vi den här gången i Stockholm och lät dem botanisera vilt bland läckra vintagefynd.

Hårresande – så förgiftar vi oss med schampo
Hår- och hudvårdsprodukter innehåller ofta en mängd kemikalier som enligt experter inte ens borde få finnas i närheten av människor. Vi guidar läsaren i djungeln av produkter.

Hunken från Entourage – en (r)eko kille
I Hollywood är eko en sedan länge växande trend. Vi valde att lyfta fram den kanske lite otippade miljökämpen Adrian Grenier, känd hunk från Entourage, som villigt delade med sig av sina miljötips till våra läsare. Att han dessutom är JC:s modell i den svenska kampanjen i höst gör inte saken sämre…

Jag brukar inte köpa Hennes men jag tycker om att fler tidningar tar till sig skriver om Eko!

Bild: Tidningenhennes.se

Annonser