När vi var på landet över valborgshelgen så köpte vi med oss en ny kakförpackning från matbutiken. Havrekakor med mindre socker och fullkorn lät gott och jag gillade förpackningen, inköp. Det visade sig att kakorna var otroligt (och jag menar Otroligt) goda och att det fanns en historia bakom det hela.

Drömmar blir verklighet. Vi älskar kakor och vi älskar vårt jobb. Men ibland har vi känt att något har saknats i butikshyllorna. Så en dag bestämde vi oss helt enkelt för att göra slag i saken. Vi stegade in till chefen och sa att ”Vi har recepten på världens godaste kakor, och vi vill dela med oss av dem till alla”. Och det fick vi!

Våra visioner var ganska olika. Frida såg framför sig kakor fullproppade med mörk choklad och nötter. Emilie drömde om ett sundare alternativ med frukt och bär i mängder. En sak var vi i alla fall överens om – att det saknades kakor med havre i. Havre som ger lite mer tuggmotstånd och gör kakorna sådär härligt sega.

Så nu finns våra kakor i en butik nära dig, med receptet skrivet på paketet så att du kan baka dem själv.Våra drömmar har blivit verklighet och vi hoppas att du kommer att älska kakorna lika mycket som vi gör!

Hälsningar från Frida och Emilie
Café Bageriet

Två smaker, Emelies Havre & Bärdröm och Fridas Havre & Himmelrike. De är generösa nog att ge oss recepten!

Rekommenderas, varmt.

Bild och text; enligt ök med Göteborgskex

Annonser