Varför inte fortsätta med träningen i sommar! Jag ska köra 2 x veckan på SATS – återkommer med blogg om det erbjudandet – först ut är Friskis och Svettis.

UTEJYMPA SOMMAREN 2008

I sommar kan du träna utomhus med F&S i sex olika parker runt om i Stockholm. Utejympan pågår 9 juni till 24 augusti och är gratis för alla.

Här hittar du sommarschemat!

Det lönar sig att stämpla

Varje gång du tränar på utejympan i sommar får du en stämpel. Varje stämpel ger dig ett GRATIS träningspass på någon av våra träningsanläggningar i Stockholm. Du kan maximalt samla 8 stämplar. Stämpelkortet får du av värden vid utejympan som även stämplar kortet efter passet. Erbjudandet gäller 9 juni till 31 augusti 2008.

Dessutom:

ÖPPNA DÖRRAR
Tisdag 10 och 24 juni kl. 18.00 i Rålambshovsparken ersätts det vanliga passet med ett Öppna Dörrar pass.

Öppna dörrar är rörelseglädje för träningssugna med funktionshinder. Precis som på alla jympapass tränas kondition, styrka, balans och stabilitet utifrån ens egna förutsättningar. Passet leds av ett team bestående av en stående jympaledare och en sittande ledare. Redskap som gummiband, pinnar och hantlar förekommer i några moment. Programmet och rörelserna går att tolka och ta till sig trots mycket olika förutsättningar. På Öppna dörrar kan alla njuta av musik, uppleva rytm, energi, gemenskap och rörelseglädje samt träna utan krav.

FAMILJEJYMPA
Söndag 15 juni, kl 16.30 i Tantolunden. Tisdag 17 juni 17.30 i Rålambshovsparken.

PROVA-PÅ KAJAK
Erbjuds vid två tillfällen i samband med jympan: Tantolunden måndag 16 juni kl. 19.00. Rålambshovsparken måndag 11/8 kl. 19.00.

MASSAGE
Massageterapeuterna från Annexet Rörelse&Ro bjuder på 5-10 min behandling efter utejympan:
måndag 18/8 Rålambshovsparken
onsdag 20/8 Haga
torsdag 21/8 Rålambshovsparken

Bilder och ”om ” text: Friskis och Svettis

Annonser