Jag fick ett tips om en webbtvkanal som fokuserar på wellnes, hälsa och livsstil – något som även ettbraliv står för! Målgruppen tycks vara 30 + med karriärer som vill fokusera på den inre karriären mer – åt downshiftinghållet . Samtidigt riktar den sig emot alla som har ett intresse av sådana här frågor.

Det finns områden /program som berör arbetsliv, simple living, wellness, lycka och passion, inner sence samt något om att vara del i helheten världen.

Såhär skrev Caroline Louise af Ugglas till mig:

”ZenTV.se är webbTV för människor som vill tänka nytt, bryta vardagen och skapa sitt drömliv. Vi gör feelgood TV helt enkelt.

Med våra program vill vi inspirera och få folk att må bättre och reflektera lite mer. Vi har gjort program med några av Sveriges ledande coacher och vi träffar internationella experter och eldsjälar. Vi har program inom kategorier som Simple living, lycka & passion, wellness, work life balance, inner senze & spirit, miljö mfl.

Ett av våra mest populära program är Zenaste nytt, som är ett TV-program som ett magazine, med feelgood nyheter och reportage. Nästa vecka kommer ett nytt avsnitt av Zenaste nytt, där vi bland annat har besökt Mossagården, som var först i Sverige med att skicka ut ekologiska frukt- och grönsakslådor. ”

Just webbtv tilltalar genom att man väljer när och hur man vill se programmen – man kan plocka ut godbitar och bara titta på dem.

Vill man läsa om tankarna och och människorna bakom Zentv – gå in på Zen Agency på hemsidan.

Bild: ZenTV

Annonser