Välkommen till läsårets sista utmaning – sommarutmaningen – VILKET FANTASTISKT INNEHÅLLSRIKT LÄSÅR VI HAR HAFT!!!

soloverhav2.jpg

Sommarens utmaning är:

1. Utnyttja vardagsmotionen denna sommar – försök gå en kvart extra när du är ute! Det gör underverk!! Var utomhus så mycket det bara går för att bygga ett starkare psyke och en starkare kropp. Cykla, spring, hoppa. Vill du vara den du blivit eller vill du förändra något? Glöm inte justerade plankan!!!

PLANKAN 3 x 1.15 min med 30 sek vila mellan övningarna varannan dag- illustration och förklaring här.

2. Tänk mer på att äta efter säsong – frossa i frukt, bär och grönsaker – bygg upp immunförsvaret inför hösten.Ta med dig det tänkande vi försökt få in – att våga prova nya konstellationer – fega inte.

3. Fundera hur du ska bli ditt bästa jag i sommar – vad behöver du för att känna att du betyder något för dig själv och andra? Vilken är nyckeln till just din lycka ? När du tror att du har koll på det – HUR ska du implamentera det i ditt dagliga liv? Ibland får man kompromissa men inget kan ta ifrån dig vetskapen om vad din lycka är. Det här blir din enda ”just den här sommaren” gör det bästa av den!!!

Att förändra livet kräver mod. Mod och att göra små förändringar som på sikt blir varaktiga. Om man inte ser vikten av detta eller känner att man inte hinner – hur ska man då någonsin kunna förändra sig till den mer hälsosamma person man ofta vill? Den tiden har väldigt få människor – men när man förändrar lite i taget och på sikt – då har man stor möjlighet att lyckas. Sakta med stabilt.

Anta utmaningen!

Antar man denna utmaning mailar man detta till hunksen@gmail.com

Annonser