Ännu en vecka är gjord och helg väntar med fantastiskt väder och massor som händer iallafall här i Sthlm. Ingen boendes el arbetandes kan väl ha missat att det var VIP människor i stan sen i onsdags. Min morgonprommis till jobbet gör att jag i slutet går över centralbron och förbi Hotell Sheraton – där har man kunnat kika på snygga poliser i hundratal de senaste dagarna – om man nu är intresserad av det. Men idag åkte deltagarna i Irakkonferensen hem.

Fler avspärrningar väntar – Stockholm Marathon 30 års jubileum dessutom – på lördag och fullt med folk i ett soligt Stockholm. Jag har smsbevakning på maken, broren och exgrannen – det kan man fixa här.

Nytt för året är en ANNAN bansträckning – instället för att springa Flemminggatan så springer man Vasagatan istället.

Folkfest som sagt, planerna är att se starten och sen bege sig ner på stan och sen se två x alla killarna på Kungsholmen. Picknick kanske – vi får se vad vi orkar. Det ska bli väldigt varmt! SMHI säger dock 22 grader bara – vi får väl se! För några år sedan så gick ”Smaka på Stockholm” samtidigt som Marathon – fantastsikt kul tyckte jag – men så är inte fallet längre – återkommer om ”Smaka på Stockholm” för det blir nästa helg. Men denna helg är det istället Skärgårdsmässan 2008.

”Välkommen till Skärgårdsmässan!
Skärgårdsmässan är en folkfest som inviger sommaren varje år. Här möter tiotusentals besökare företag med anknytning till Stockholms skärgård. Mässans fokus har alltsedan starten varit en tillgänglig levande skärgård, natur, kultur, miljö och kvalitet, vilket bland annat avspeglas i att alla utställare har en seriös verksamhet och välgjorda produkter.”

Den har redan börjat! Här hittar du helgens program!

Framför allt i helgen – tänk på att inte bränna er i solen – UT UT UT!! Stegräknartävlingen på jobbet ger resultat – 4 kg på att lägga till lite vardagsmotion – rätt läckert!! Nu när jag skriver detta, fredag kväll så står det 17057 steg på min stegräknare!!

Glöm heller inte att TÄVLA!!!


Fotograf: Peder Björling

Bilder och citat: Skärgårdsmässan, Brusewitzdesign och privat

Annonser