Välkomna till ännu en utmaning!

soloverhav2.jpg

Veckans utmaning är:

1. Välj ut något i någon av tidningarna i personalrummet som du provar. OM du inte kommer på något – använd CD´n. Ni får turas om helt enkelt om ni blir fler. Jag tycker att ni som går och tränar hos Slim and Tone ska be om en extraövning/program som utmaning framöver. Antingen för mage, ben eller arm – snyggt på stranden i sommar !!!

PLANKAN 3 x 1 min sek med 30 sek vila mellan övningarna varannan dag- illustration och förklaring här.

2. Jag vill att ni testar en annan variant på kyckling – majskycklingen! (finns hos Fine Food i Sjöstaden eller Sickla eller i de flesta ICA och Konsum – iallafall i Sickla)

”Majskyckling är kyckling som fötts upp på majs istället för enbart kraftfoder vilket annars är det vanliga. De växer långsammare och blir större än vanliga kycklingar, och köttet blir välsmakande och gult.”

Här får ni ett fantastiskt recept OM ni inte har något ni vill testa själva.

3. Varje kväll ska du skriva ner något som du gjort under dagen som är bra – det finns alltid något!!! Dessutom ska du även skriva ner en sak du är tacksam för!!

KOM IGEN ALLA UTAN STEGRÄKNARE – jag har några kvar – 60 kr och du har ett extra litet samvete i bältet *ler*

Att förändra livet kräver mod. Mod och att göra små förändringar som på sikt blir varaktiga. Om man inte ser vikten av detta eller känner att man inte hinner – hur ska man då någonsin kunna förändra sig till den mer hälsosamma person man ofta vill? Den tiden har väldigt få människor – men när man förändrar lite i taget och på sikt – då har man stor möjlighet att lyckas. Sakta med stabilt.

Anta utmaningen!

Antar man denna utmaning mailar man detta till hunksen@gmail.com

Annonser