Jajjemän tro det eller, men jag gjorde faktiskt styrkeövningar hemma förra veckan!! Jag är så nöjd med mig själv!

Det var inget avancerat, och jag gjorde inte så mycket, men jag gjorde, och jag gjorde det två gånger till och med! Armhävningar, situps och tricepshävning. Sistnämnda övningen har säkert ett annat namn men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Denna veckan har jag det bra och kan trycka in 3 st träningar! Tisdag Nautilus, torsdag hemma och sedan en helgträning. Dessutom är det städdag på söndag och det ska krattas och räfsas på gården, biceps och triceps får jobba igen. Nu låter jag nästan lite överpeppad, men ibland gäller det att fokusera på det som är positivt.
(Gårdsstädning är kanske inte det roligaste men oftast brukar det bli ganska trevligt när man står och konverserar med grannmammorna, medan karlarna sopar 😉 )

Dessutom tycker jag att det fungerar bra vad gäller Skärpningen på matfronten. På vardagarna är det inte tillåtet med några onyttigheter. Min karaktär var gigantisk när jag häromdagen åt en sur apelsin när kollegorna åt brownie från 7eleven. Luncherna är oftast i GI-anda, inget eller väldigt lite kolhydrater.

När helgen kommer lyxas det med lite vin och god mat, om än god mat utan så många kalorier. Mörk choklad är en annan trevlig händelse till helgen.

Det flyter på bra helt enkelt. När jag skriver detta är jag just hemkommen från en kvällsträning och jag känner YES jag åkte iväg trots snålblåst och snöoväder. Bra gjort!

Men är det inte lustigt att där det först syns att man går ner i vikt är ansiktet och brösten. Hey, vad sägs om att knapra mjukdelar från magen istället!!

Bild: Latmasken och Eguale choklad från Sackeus.se
OM jag hade kunnat få in bilder hade det varit dessa jag hade visat, men eftersom WordPress har gjort om mycket och bla bildhanteringen och min bilduppladdningssida bara lyser VIT när jag försöker posta en bild (jag är SÅ arg) och de svarar inte från supporten heller, så får ni tills vidare hålla tillgoda med min text! Sa jag att jag är ARG?

Uppdaterat lite senare, okej jag fick in bilder, men uppladdningssidan fungerar fortfarande inte! ARG!