Som utlovat kommer här en beskrivning av Baby joggers joggingvagnar. Många har frågat och läst min blogg från i somras och sökt på joggingvagnar så här är min blogg om vårens joggingvagnar. Bra att ha om man är ute och springer med barn men också om man helt enkelt lever ett aktivt liv med barnen och rör sig mycket ute i skog och mark eller…rör sig mycket öht!!

City Elite Single

babyjogger-ccityelite.jpg

”Baby Joggers nya deluxe-vagn kan användas till nyfödda och långt därefter. En genomarbetad standard försäkrar ditt barn om en skön åktur och föräldrarna om oslagbar körglädje. Denna smidiga, sportiga och lättkörda vagn är perfekt för dig som vistas mest i stan, men som också vill kunna ge dig ut i naturen. Svängbart framhjul som självklart går att låsa möjliggör bekväm körning på många olika underlag. Näst intill horisontellt liggläge, justerbart handtag och bekväm stoppning är några av vagnens funktionella och sköna detaljer.”

Läs mer här.

Dubbelvagn här.

City Mini Single

cityminisingle.jpg

”Baby Jogger City Mini är det senaste tillskottet till den populära City-familjen. Designad med ambitionen att bli en av marknadens lättaste, smidigaste och bekvämaste vagnar. Succén i U.S.A är ett faktum! City Mini fungerar från det att barnet är nyfött och många år framöver.”

Läs mer här.

Dubbelvagn här.

Finns även en annan modell ac City – den hittar du här.

Babyjogger Performance series

performance.jpg

”Den robusta ramen gör Performace till en av de mest stabila, trygga och lättkörda trehjulingarna på marknaden. Oavsett om du är på stranden, i stenig terräng eller i storskogen rullar Performance oförskämt lätt. Stötdämparna garanterar en bekväm åktur för ditt barn. Det ergonomiska handtaget är högt nog att passa både pappor och mammor. ”

Läs mer här.

Dubbelvagn här.

Baby Jogger Kombinerad cykelvagn och barnvagn Switchback Hybrid

switchback.jpg

”Ett ord beskriver Baby Joggers hybridvagn: revolutionerande! Den patenterade ihopfällningsmekanismen är marknadens lättaste och snabbaste, något som gör vagnen enkel att fälla ihop och stuva undan. Inga verktyg är nödvändiga för att förvandla vagnen från cykelkärra till barnvagn, du ändrar lätt under utflykten. Både insektsskydd och regnskydd är fast monterade på vagnen och är lätta att använda eller rulla undan. 20″ bakhjul och ett 16″ framhjul gör vagnen extremt lättrullad. Hjulen klickas lätt av och på. Vagnen är försedd med reflexer och en orange flagga för att öka synligheten och därmed säkerheten. Flera fönster gör att barnen ser ut bra, de tonade sidfönstren går dessutom att öppna för ökad ventilation.”

Läs mer här.


Här
kan du hitta utefamiljernas rescensioner av utungars produkter och även vagnarna är representerade!

Bild och citat: uteungar

Annonser