Jag började bläddra i den fina boken Härliga Helger som jag fyndade på årets bokrea. Påsk. Härligt. Sen fortsatte jag och bläddra vidare: Midsommar. Fullständigt underbart. Grönt ute, människor vid grillen, isad snaps. Jag blev som förtrollad. Vill ha, vår värme växtlighet NU!

Det här är den ultimata kokboken för alla som vill laga traditionell helgmat. I stället för att leta recept här och där för att få ihop julmaten till det stora julbordet är det bara att ta fram Härliga helger.
Charlotta Lithman Malhotra och Jessica Staël von Holstein fick idén till Härliga helger en jul när tjocka släkten var hembjuden på julmiddag. Än en gång var det dags att ta fram pärmar med sparade recept på griljerad skinka, leta upp de vikta hundöronen i diverse olika kokböcker och ringa runt till nära och kära. Det var då idén föddes att skapa en komplett helgkokbok.

Landetkänslorna börjar spira och därför har jag nu skickat in om ny prenumeration på På Landet, som tidigare hette Allt om Fritidshus.


Special
24. Friggebodar. Vi har inrett den nya stora friggan som läsarna tävlar om. Succé för stora friggeboden! Se alla de nya.
36. Dra in vatten i stugan. Plus vattenrening och regler för avloppet.
42. Koll på: Varmvattenberedare.

Nytt nummer kom ut i butikerna 18 mars!

Bild: Forum.se och Pålandet.nu