Välkomna till ännu en utmaning!

soloverhav2.jpg

Veckans utmaning är:

1. Jag väntar på att få höra era mål – tills dess jag får dem gäller stegräknaren – 2 dgr i veckan 15 000 steg – Brittis utpekad igen men där gäller 2 dgr med 30 000 steg!

PLANKAN 3 x 1 min sek med 30 sek vila mellan övningarna varannan dag- illustration och förklaring här.

2. Jag vill att ni testar att göra egen musli! Här finns ett eget recept – bara för Hammarbyskolan !!

3. Fundera över era förhållanden (partner, bästa vänner, föräldrar osv), finns det NÅGOT du själv skulle kunna tillföra som du inte gör! Oftast vet man det fast det kanske är för tidskrävande eller faktiskt även för emotionellt krävande. Nu inför våren, rensa upp i sådant som ligger och drar – det är värt allt i längden!! Ta en sak i taget och försök komma en bit på väg så att inte semestern i sommar går åt till saker som grott under året/åren.

KOM IGEN ALLA UTAN STEGRÄKNARE – jag har några kvar – 60 kr och du har ett extra litet samvete i bältet *ler*

Att förändra livet kräver mod. Mod och att göra små förändringar som på sikt blir varaktiga. Om man inte ser vikten av detta eller känner att man inte hinner – hur ska man då någonsin kunna förändra sig till den mer hälsosamma person man ofta vill? Den tiden har väldigt få människor – men när man förändrar lite i taget och på sikt – då har man stor möjlighet att lyckas. Sakta med stabilt.

Anta utmaningen!

Antar man denna utmaning mailar man detta till hunksen@gmail.com

Annonser