Min lillasyster Elin tipsade mig om en friluftsaffär som hon gillar skarpt – jag litar på henne – hon brukar ha koll på sådant *ler* Butiken heter Friluftsboden och ligger på norra Mörkö i skärgården.

filuftsboden.jpg

Butikens ägare Peter & Marie-Louise Thorwaldson och det är också de som arbetar där.

”Vi trivs bäst utomhus och gillar det mesta, allt från vandring, paddling, ridning, skidåkning utför och på längden och att cykla mountainbike.Vi har under årens lopp testat mängder av utrustning och utifrån vår erfarenhet har vi startat butiken Friluftsboden med ett noga urvalt produktsortiment.Vår butik ligger naturskönt på Engsholms säteri, Norra Mörkö i Södertälje Skärgård granne med Engsholms slott.”

is.jpg

Det jag tycker verkar vara fantastiskt är den personliga servicen som är något utöver det vanliga!

”Vi gillar bra grejer som verkligen fungerar. Utrustning som vi själva och våra samarbetspartner testar i ibland extrema miljöer. Vi jobbar med ett handplockat urval av produkter från världens ledande leverantörer av kvalitetsprodukter. Söker du utrustning vi inte har på lager tar vi självklart hem det till dig. Vi har en hög servicenivå och erbjuder trots det bra priser tack vare bra samarbeten med våra leverantörer. Prata med oss om du är ute efter en viss funktion eller planerar en resa där det ställs höga krav på att utrustningen verkligen fungerar. Saknar du något? Ring oss!”

kajak2.jpg

Här hittar du deras sortiment. Du kan hitta populära Icebug, Marmot och många andra bra outdoorkläder/skor/utrustningar i övrigt hos dem!

Dom har dessutom en hel den spännande samarbetspartners – vad sägs om Canoe Kayak Adventure – Paddling, överlevnad och team building, Stall Myran- Ridning med islandshäst eller Udda äventyr – Ridäventyr och helikopterskidåkning .

Läs mer här.

Väl värt ett besök – tveka inte!

Här finns kontaktuppgifter och vägbeskrivning.

Bild och citat: Friluftsboden

Annonser