Även om intentionerna är goda kan det ibland vara svårt att lyckas. Konferens med fikaraster och lockelser som både croissanter och choklad. Men det finns ju grader i helvetet som man brukar uttrycka sig. Allra bäst är naturligtvis att ignorera kakfaten totalt och äta medhavd frukt, men om du nu glömt frukten och är otroligt sugen, vad gör man då?

Ta en liten bit! Du behöver inte äta för ett helt kompani, ta bara en liten bit.

equale1.gif
Man ska välja sin choklad med omsorg! En otroligt god choklad som vi fick i present nyligen är denna, Eguale Apelsin Mörk. Fantastiskt god och den smälter i munnen. Jag kan inte lova att det bara räcker med en liten bit av denna men mörk choklad sägs ju räcka längre, och jo det stämmer faktiskt! Rekommenderas varmt!

Jag var mycket nöjd med mig själv i tisdags när jag från ett dingnande chokladerbjudande endast tog en liten bit mörk choklad. Den räckte långt.

Vissa kan ha svårt att smaka lite, för det ger bara mersmak, javisst då låter man bli helt istället. Det väljer man själv!

Att kämpa med sin goda vilja är väl ett bra uttryck istället för att kämpa emot känna sig misslyckad när man faller offer för tex chokladlustan, och välj din choklad med omsorg!

Bild: Sackeus.se enligt ök

Annonser