Jag fick förmånen att hjälpa till med Zarahs fantastiska engagemang för att hjälpa barn i Sverige till ett bra liv! Som de flesta vet så finns det en hel del barn som far illa även i vårt välmående land. Just kring jul kan detta vara extra kännbart. För föräldrar som inte har råd att köpa julklappar till sina barn, för barn som oroar sig för att föräldrarna har ångest över pengar och som kanske inte ens vill önska något därför att de inte vill spä på föräldrarnas ångest – barn är smarta, trogna och fantastiska. Barn som aldrig får tro på tomten – i vårt land! Dem vill Zarah uppmärksamma och uppfylla just några av deras önskningar! Såhär skriver hon själv:

matlagning-med-zarah2.jpg

”Tillsammans med stora leksaks- och livsmedelsföretag har vi samlat våra krafter för att skapa möjligheten att genomföra en gigantisk kampanj. Min vision är att hjälpa de föräldrar som inte har ekonomi till att köpa julklappar till sin barn.

Kampanjen drivs på min ideela sajt Pigga Barn och via de medier som vill och kan hjälpa till. Syftet är helt okommersiellt och ändamålet är att hjälpa så många barn som möjligt till en härlig jul.

julgransplundring.jpg

Inspirerande böcker så som Pippi Långstrump har julgransplundring, härliga Barbie-grejer, dinofigurer, Hot Wheels, gossedjur och mycket, mycket mer ligger och väntar på att få nya lyckliga ägare.

Alla föräldrar är välkomna att maila barnens önskelista till: zarah@piggabarn.se
eller skicka dem till Pigga Barn – Gymnastik och kostcenter, ”Zarah Öberg” Metallverksgatan2, 721 30 Västerås!

Alla brev/mail bör märkas med ”En mysig jul” Zarah kommer att läsa ALLA brev och besvara dem och väljer därfter de som mest behöver dem.

Det finns över 800 julklappar, så det kommer vara många glada och pigga barn som får en varm och härlig jul !

Bild: Rabén & Sjögren presstjänst samt Zarah Öberg

Annonser