pink.jpg

Peter Norman är kock och matstylist. Han jobbar med en rad matföretag i Sverige och gör matreportage i såväl månadstidningar som i dagspress. Han är kockutbildad i Paris och har arbetat på en lång rad krogar i Sverige. Han startade Café Oscar med systrarna Voltaire, har haft cateringfirma och drivit Restaurang Normans mat och form på Skeppsholmen i Stockholm.

Jag har läst om Peter Norman i flertalet vackra hemreportage och avnjutit många härliga maträtter i mången tidning.

När jag läser om boken via förlag och ett antal bokwebbshoppar står det ”den ultimata gay-livsstils-kokboken”. ÄR boken gayig? Vad ÄR gayigt? Om kärleksfulla män är gayigt, ja då är boken gayig! Boken är helt fantastiskt charmig! Gå in och provläs på Adlibris! (länk under bilden på boken på Adlibrishemsida)

Sköna berättelser varvas med vackra bilder och lyxiga rätter i en fantastisk blandning.

Under ett års tid har han rest runt, ätit exotiska lammkorvar i Marrakech, frossat i hummer i Barcelona och druckit champagne så det sprutar i San Francisco. Överväldigande matmarknader i Nice har varvats med vilda klubbnätter på Ibiza och ren och skär lyx i Bangkok. Resan har kryddats med spontana spännande möten med fantastiska människor – och servitörer sötare än baklava.

Bild och text: Adlibris

Annonser