På fredag öppnar mässan – Allt för hälsan! Jag ska försöka att åka dit, för det finns många intressanta föreläsningar och mässutställare som jag gärna vill se!! Ett bra livs-ledord Mat Motion Motivation passar väl in på mässans fyra hörnstenar! Som pricken över i:et ett fjärde M – Mys som behandlingar och relax representerar väl!

Kost och Energi – Mat och kost
Mat som får oss att må bättre, kosttillskott som bidrar till mer energi, vanliga läkemedel, naturläkemedel, GI-mat, stenålderskost, viktminskning, egenvård.

Kropp & Själ – Motivation och mående
Att må bra handlar inte bara om att äta och träna rätt. Hur vi trivs med våra relationer och i vardagen spelar en minst lika viktig roll. Psykologi, välbefinnande, föräldraskap, sex och samlevnad, ung hälsa, mental träning.

Träningsdagar – Motion
Tre dagar fyllda av seminarier, debatter, aktiviteter och utställare. Allt om träning för den som tränar själv eller tränar andra. Träningsformer, kostupplägg, rehabiliteringsträning, redskap, träningspsykologi, ledarskap, behandlingsmetoder.

Behandling och relax – Mys
Akupressur, taktil stimulering, zonterapi, massage, shiatsu, kiropraktik, naprapati, osteopati, hudvård, tandvård.
Tack vare både klassiska och nya spännande former av behandlingar får både kroppen och själen vad de behöver. Här samlas utställare som erbjuder olika former av behandlingar, men också de som har hälsocenter eller SPA-anläggningar.

massan.jpg

Öppettider
Fred 26 okt 10.00 – 18.00
Lörd 27 okt 10.00 – 18.00
Sönd 28 okt 10.00 – 17.00

Pris Vuxna 130:-/dag

DN har idag en bilaga om helgens mässa!

Bild och text: Allt för hälsan

Annonser