ica.jpg

Spar på miljön och plånboken säger ICA i deras nya kampanj. Jag kan bara nickande instämma att vår familj inte är särskilt bra på att ta hand om rester. Visst äter vi rester ibland, men vår veckomeny är inte inplanerad utefter det, vilket ju faktiskt är ett eminent sätt att nyttja rester, och spara pengar, och onödigt kastande och därmed också tänka eko!

ICA erbjuder en mängd recept som man kan göra med rester, och dessutom en matveckoplanerare, och säsongens grönsaker och frukter.

Lördag 22 september är sedan flera år tillbaka En Bilfri dag i många städer i Europa. Frankrike var först ut redan 1998, men tyvärr är inte Stockholm med i år, orsaken kan du läsa här! Men Stockholm har varit med tidigare, om det samt mer fakta om dagen kan du läsa här.


Tänker er den här bilden utan bilar!

Denna helgen är det ingen marknad vid Hornstull, däremot är det Disco Baby på Street söndag 23 september.

Disco Baby är en dansklubb för föräldrar och deras barn. Premiären kommer att gå av stapeln på Street i Stockholm söndagen den 23 september. Vår DJ Lady Sun kommer att vara på plats i DJ-båset och på dansgolvet kommer vår animatör Funky Tuna lära ut litet sköna moves. Vi kommer att dansa tillsammans till glad och svängig klubbmusik från 70-talet och framåt vilket garanterat kommer att få små och stora fötter att inte stå stilla. Förutom musik och dans så kommer det att bjudas på färgglada lampor, såpbubblemaskin och annan rolig rekvisita. Artisten Radiant Angel har skapat visuals att vila ögonen på. Vi kommer även ha en chill-out att pusta ut i med sköna kuddar. Skötbord kommer att finnas och i baren kommer det att säljas hälsosamma snacks och svalkande coctails. Självklart kommer det också att finnas en gratis Valet Parking för alla barnvagnar.

Den självklara hiten på Rhodos för August 21 månader var minidiscot varje kväll. Man skulle kunna tro att han var alldeles för liten, men stora som små diggar musik och blinkande lampor!!

Bild: Eget collage med bilder från ICA, Street och google

Annonser