Vi hälsar utmanad personal välkommen till vår blogg!

soloverhav.jpg

Varje torsdag med start v 36 kommer personalen på Hammarbyskolan i Hammarbyhöjden, Stockholm ha en utmaning för kommande vecka, som väntar. Initiativtagare är Idrottsläraren på skolan, Magnus, som på det sättet vill försöka påverka personalen att komma igång med årets friskvård samt att få en mer aktiv fritid. Att röra på sig mer är bra för alla och att börja tänka i nya banor är fler och fler intresserade av idag!

Motion och bra mat är viktiga hörnstenar när man vill att människor ska vara glada, friska och trivas med tillvaron. Att kunna peppa varandra och jobba för det gemensamma bästa gynnar inte bara hela gruppen utan även individen . Det handlar inte om tävling individer emellan utan man tävlar bara mot sig själv. Man tävlar alltså MED andra MOT och FÖR sig själv!

Själva utmaningarna kommer att handla om olika saker. Inte bara motion utan även recept, nytänk när det gäller socker i maten – leta dolda sockerfällor och sådant. Det kommer inte vara avancerat men tillräckligt för att man kan reglera intensiteten själv när och om det behövs.

Antar man veckans utmaning mailar man detta till hunksen@gmail.com

Annonser