Babajan, en pärla på Djurgården i Stockholm. Ta dig dit längs Djurgårdsbrunnskanalen eller med Buss 69 från Centralen mot Blockhusudden till Etnografiska/Tekniska museets hållplats!

Här finns plats för alla – barn är inte bara välkomna utan stora gräsytor och uteleksaker gör att barnen trivs och kan leka vidare medan föräldrarna äter och de skriver på sin hemsida att man är välkommen att amma på restauranten om man så önskar – inte helt vanligt nuförtiden!

Mat severas dagligen 11-14.30 samt på helger 12-16.30
Öppet alla dagar kl. 11.00 – 17.00. Onsdagar öppet till kl. 18.00 (med reservation för ev. kvällsbokningar – då stänger dom kl. 17 även onsdagar).


Sommartid rekommenderar vi att du lånar en filt och slår dig ner i det sköna gröna gräset i trädgården.

På vintern är det mysigt att krypa upp bland kuddarna i chaishopen med en varm ekologisk choklad med vispad grädde för att läsa en tidning i lugn och ro

Dagens lunch serveras mån – fre kl. 11.30 – 14.30. Vi serverar:
Dagens soppa (vegetarisk) 69 kr
Dagens Dhal (vegetarisk) 75 kr
Dagens Vego (vegetarisk) 80 kr
Dagens animaliska 85 kr
Salladsbuffé, hembakt ekologiskt bröd & isvatten ingår i lunchen.
Kaffe/chai/ té 10 kr på maten.

Lördagar, söndagar och helgdagar lagar vi thalis, stora indiska fat med spännande kryddstarka rätter. Vegetariskt & animaliskt att välja på. Även annan spännande mat från jordens alla hörn och naturligtvis värmande Mulligatawny-soppa med hembakt bröd. Bland annat.

Barnmeny finns: pannkakor med hallonsylt & vispad grädde. Ekologisk äppeljuice, ett glas mjölk eller varm choklad smakar bra till.
För de mindre barnen finns ekologisk barnmat till försäljning, mikrovågsugn att värma mat i och haklappar och barnbestick att låna. De allra minsta är du välkommen att amma i reetaurangen – sitt gärna i chaishopen med en mjuk kudde som stöd.
Mjuka djungeldjur att gosa med eller en bok att läsa i finns i chaishopen. Sommartid finns uteleksaker i trädgården.

Bilder och kursiv text: Babajans hemsida. Fotograf:Antoinette Mark Murray.

Annonser