Dags för ännu en helgblogg – jag tycker helgerna bara kommer o kommer dvs veckorna rusar fram – det är 2 veckor kvar på terminen för barnen och sedan väntar sommarlovet!

Tänkte tipsa lite om helgen som kommer – Street har härlig Second Hand marknad vid Hornstull 26-27 MAJ 11.00-17.00

LÖRDAG 26 MAJ
Refashion – modevisning lördag 13.00 och 15.00
7 av Sthlms bästa stylister rotar i lådor, går i garderober, klipper, snörar, drar åt och ut för att nya kreationer med gamla rötter ska se dagens ljus.

DJ: Sarah Gampel

SÖNDAG 27 MAJ
Återvinningsfest – hela hornstull blir en loppis!

DJ: Reagge recycle patrull

street.jpg

På måndag premiäröppnar Erikdalsbadets utomhusbassänger för säsongen! Priser!

erikdalsbadet.jpg

Annars är det mycket utflykter och picknickar på G – iallafall för oss med många barn kan det bli några klasspicknickar och brännbollsmatcher i dessa avslutningstider.
Våra picknickar brukar vara en salig blandning av olika maträtter eller smörgåsar eftersom det finns olika preferenser + matallergier. Maken och jag brukar ta med rökt lax på rågbröd eller rågbröd med tomat, mozzarella och lite färsk basilika eller varför inte matig pastasallad med soltorkade tomater och fetaost. Ibland är det dock svårt att komma på nå´t kul och det blir lätt samma picknickmat – men så behöver det inte vara *ler* Jag fick i present en bra hjälpreda för detta – en picknickkokbok med roliga idéer därtill.

picknick.jpg

Picknick – sommar, vinter, höst och vår av Arild Sundgren

Så ut och njut av förhopingsvis soligt väder i helgen! Köp en glass och för alla er med mjölk och eller sojaallergiska barn så har Oatlys glassar blivit godare på sista tiden uppmanar Tom 6 år *ler* Dessvärre inte så lätta att få tag på än!! Finns med vanilj, jordgubb och kolasmak och innehåller mindre fett och mer fibrer än vanlig glass.

oatlyglass.gif

Tipsar ochså om 20% på Vauderyggsäng för barn hos Uteungar

Bilder och citat: Street nyhetsbrev, stockholms stads webbplats, oatly och richters förlag

Annonser